Kako sam izgubila 15 kila



Ovo je možda i najtraženiji tekst na blogu u poslednjih par meseci. Kako sam na instagramu i facebook-u delila slike svog fitness napretka mnoge od vas su se zainteresovale za tajni recept. Negde u junu mesecu prošle godine sam krenula ozbiljno da razmišljam o mršavljenju. Oduvek sam bila krupna osoba i živela sam u uverenju da prosto tako i treba da bude, da nikada neću izgledati fit. No, problem je što sam ja tako sebe ubedjivala da je sve okej i da nema potrebe da se potrudim i skinem kile. Gradja mi je takva da ću uvek imati dosta manji struk u odnosu na kukove pa ča i kada se jako ugojim. Izbegavala sam vagu kao najgoreg neprijatelja ali je i taj dan morao da dodje. Stala sam na istu i ugledala brojku od 79.8 kg. Mislim da sam danima plakala, krivila onog i ovog i tako u krug dok prosto nisam shvatila da sam sama kriva za tu cifru, za nebrigu o svom telu. Kako sam u to vreme bila okružena društvom koje je krenulo da mršavi imala sam dodatne motivacije da krenem u nove i naizgled ne tako teške avanture. Zamislite kada vam tadašnja drugarica kaže da vas vodi u teretanu samo da bi se ona osećala mršavo pored vas debele, smršaćete barem u inat.

Prvo sam početkom juna krenula na Hrono ishranu, misleći da prvo moram da skinem kile kako bih krenula da vežbam. Izdržala sam do jula i to jedva. Nikada nisam volela hleb i testa ali su ona bila skoro i neophodna u pomenutoj ishrani pa sam se ja za mesec dana ugojila dva kila! Konstantno sam bila naduvena i mrzovoljna a jela sam sve što je trebalo i manijakalno pratila svako pravilo. Onda sam popričala sa Tijanom Brdarić koja se u fitness razume daleko više od mene a izmedju ostalog, dečko joj se bavi time profesionalno. Njenu modeling stranicu možete naći ovde, a stranicu njenog dečka ovde. Ona mi je dala savete za vežbanje i ishranu koje sam pratila neka 2 meseca za koja sam izgubila oko 5-6 kila. Uvek ću joj biti zahvalna jer me odvratila od suludih dijeti i hrono ishrana.
Svaka osoba zahteva drugačije programe i drugačiji tretman, zbog toga se prvenstveno i treba konsultovati sa nekim, ali ono što sigurno znam: DIJETE SU ZLO! Izgubićete par kila dok se izgladnjavate, gledate neku tamo satnicu kad treba da stavite zalogaj mesa u usta, plačete nad frižiderom da bi se sve kile odmah potom vratile. Ishranu defitinivno treba korigovati ali postepeno. Vaš organizam treba da se navikne na zdravije izbore a izmedju ostalog vi treba da odlučite da ta ishrana bude sklop vašeg lifestyle-a, ne samo nešto prolazno.

MOJ REŽIM ISHRANE

Ja sam iz ishrane izbacila hleb, pite, sendviče i sl. Jela sam testenine ponekad ali uglavnom pre treninga. Ishranu sam bazirala na piletini, ćuretini, ribi, sezonskom voću i povrću i minimalnim količinama mlečnih proizvoda. Ono što je meni prijalo jeste minimalno preradjena hrana tako da sam sve uglavnom uzimala u izvornom obliku, znači nikakve salame i sl. Ukoliko volite da kuvate, pronalaženje novih recepata sa zdravijim sastojcima će definitivno biti zanimljivo! Nisam pila kupovne sokove već sam pila dosta vode, cedjenog limuna i grejpa. Trudila sam se da ujutru jedem ugljene hidrate kako bih imala dovoljno energije za trening. Za ručkove sam uglavnom jela mešavinu proteina i UH-a, a za večeru sam se trudila da jedem samo proteine. Nisam pila nikakve dodatke osim šumećih tableta sa 12 minerala i vitamina. Zavolela sam povrće i naučila kako da spremam bez ulja  i šećera. Potrudila sam se da maksimalno izbegavam veštačke šećere i iste sam zamenila medom.

MOJ REŽIM VEŽBANJA

Išla sam u teretanu svakog drugog dana oko 3 popodne na sat i po vremena. Tamo bih radila 15 minuta kardia i preostalo vreme bih posvetila meni najzanimljivijem delu, treningu s tegovima. Ono što mnoge cure misle jeste da će se nabiti i izgledati kao bilderke ukoliko u svoj trening uvrste i tegove. Ono što morate da znate jeste da za takav bilderski izgled treba mnooooogo više truda od par tegova, mnogo odricanja i strašne discipline. Korišćenjem tegova ćete trenirati mišiće koji i oblikuju vaše telo a ukoliko ih opterećujete težinama oni će "raditi" i sagorevati sala i posle treninga. Nisam ekspert ali sam ja tako shvatila sve kao laik. Kako mrzim kardio i trčanje na traci posle mesec dana sam to u potpunosti batalila i umesto toga radila HIIT (High Intensity interval training) treninge koji su se sastojali od raznih skakanja, sprintova i sl. To bih radila oko 10 minuta i onda bih prešla na vežbe sa opterećenjem. Jedna jako bitna stavka za rad na mišićima jeste istezanje pre i posle treninga, meni jako drag i relaksirajuć deo svega. Omiljena vežba mi je bila DEADLIFT i stigla sam do 36 kg pre nego što sam prestala ići u teretanu. Smartam da kardio ne može da vas oblikuje kao vežbe sa tegovima i iskreno nikada bolje nisam izgledala. U teretani sam smršala do nekih 70 kg ali su mi se obimi drastično smanjili i vidno sam bolje izgledala.
KAYLA ITSINES program sam radila 6 nedelja ali mi je dosadio jer mislim da nije za ljude koji vole varijabilne treninge, mnogo više tegova i koji imaju malo više iskustva u vežbanju. Sve vežbe koje dobijete u programu za 100 dolara možete da radite i sami jer nije u njemu napisano ništa revolucionarno, promene ćete videti iako samo krenete da trčite svakog dana.


Već dva meseca ne idem u teretanu jer sam krenula da radim i da spremam ispite pa nisam uspela da je uklopim u svoj dan ali će se i to promeniti uskoro, čim naučim da ustajem u 8 ujutru. I dalje mršavim ali sam prestala da koristim gradski prevoz, svuda idem pešaka i trudim se da ne jedem posle 21h. Kao i tokom perioda teretane, i sada mi se desi da pojedem pola pice, sendvič ili slatku palačinku ali se kile ne vraćaju zato što se to ne dešava svakog dana za svaki obrok. Trudim se da zavolim trčanje pa uglavnom uveče odem da trčim 40 minuta.

Ukoliko nemate novac za teretanu ili prosto nemate vremena moram da vas razočaram i kažem da to nije nikakav izgovor. I pored posla, studija, izlazaka, bloga i dečka ne mogu naći dovoljno dobar izgovor koji bi me odgovorio od brige o svom telu. Na kraju krajeva, imate samo jedno i bilo bi žalosno ne čuvati ga. Čak i u najmanjoj mogućoj sobi možete raditi varijacije trbušnjaka, čučnjeva i sklekova koji su vam sasvim dovoljni za početak ukoliko uvrstite i neki kardio. Šetanje psa ili prost brzi hod u trajanju od 40 minuta je sasvim dovoljan. Ja trenutno imam 64kg a vraćam se malo ozbiljijim treninzima sledeće nedelje. Brojke mi više nisu bitne jer je najbitnije ono što vidite u ogledalu. Ukoliko vam se to svidja onda možete da imate i 70 kila, nebitno je. Želim da do sredine proleća sredim svoj problem sa takozvanim šlaufom koji je meni baš kritičan ali se sve uz puno truda i volje da rešiti. 

Ono što je možda i najbitnije jeste da se ne posvetite fitnessu samo kratkotrajno dok smršate. Trenutka kad naučite da uživate u vežbanju videćete najveću razliku i prosto će biti nemoguće da vas smori. Pre nego što krenete sa vežbama je bitno da izmedju ostalog prihvatite svoje telo jer će vam sve ovo onda pasti mnogo lakše. Cilj mi je da uspem da izbalansiram posao, studije, blog i treninge tako da ne budem ponovo u situaciji gde moram da biram izmedju meni jako bitnih stvari.


Ukoliko vas zanima još nešto slobodno postavite pitanje u komentaru. Nadam se da vas je ovaj tekst barem malo motivisao na promene! 





from By Ilona http://ift.tt/20dqkbx

0 commentaires:

get now Binge Out free live Tv on your iphone

get now Binge Out free live Tv on your mobile

 Binge free live Tv on your phone
all free movies and Tv series available on Binge free live Tv

 http://bit.ly/livetvBinge

Description

Bingeout.com's mobile app provides easy access to our Binge of the Week

Recommendations and the latest Binge Blog Posts and Promotions. Find out

what TV show everyone else is Binge Watching and why.

Features Bingeout apps:

• Easy Access to Weekly Binge of the Week Recommendations
• Weekly Newsletter Sign-up
• Links to Bingeout.com Social Media
• Fun show rating and comment features


























 

GET NOW FREE BINGE OUT LIVE TV  FOR FREE   



http://bit.ly/livetvBinge


0 commentaires:

IRRESISTIBLE ME HAIR EXTENSIONS

A few days after the New Year's the postman brought me back my long luscious hair I've cut short years ago. Irresistible Me gave me the chance to have long hair again thanks to their clip in hair extensions. 


The extensions are made out of 100% human remy hair to ensure a minimal difference between them and your natural hair. I chose the Royal Remi Hair Extensions in Natural black with a the length of 22", weight of 200 gr and the price of $299. The colour is literally a perfect match but I wish I'd chosen the shorter ones because the difference between the layers is huge and I'll probably have to cut them a bit. Every lock has tiny clips that are seriously durable and will hold on to the tiniest amount of hair! You get different sizes of locks and some spare hair clips. They look totally natural but they do smell like Barbie hair. The hair thickness is equal along the length and the ends look very natural and healthy. It has a nice shine to it and the quality is amazing.
Even tho the extensions are good on their own, you'd have to style them because otherwise the difference will be obvious. I find that the hair looks the most natural with clip in extensions if you curl it. You can also wear them in a pony tail or in braids, the possibilities are endless. I didn't really have the need for something like this it's really nice to have different options since a new hairstyle changes your whole outlook.
-
Malo posle Nove godine mi je poštar doneo, nešto čega sam se pre dve godine otarasila, dugu kosu. Irresistible me mi je ponudio priliku da isprobam njihove esktenzije i napišem šta mislim. Kako mi se svidela ideja da ponekad ponovo imam duge kose (iako je moja bila duža od ovoga) pristala sam, jer kud' svi blogeri tu i ja. 

Ekstenzije su od 100% prirodne kose tako da osiguravaju da se razlika ne primećuje ukoliko odaberete pravu boju i dužinu. Ja sam odabrala Royal ekstenzije u boji natural black, dužina od 22 inča i teže 200 grama. Cena im je $299. Boja savršeno pristaje mojoj, bukalno su identične zbog čega sam jako srećna jer se zaista ne vidi razlika...barem u boji. Bilo bi mi draže da sam uzela kraće jer ću ove najverovatnije morati da šišam kako bih smanjila stepen izmedju moje prirodne kose i ekstenzija. 
Na vrhu kose su šnale koje su iznenadjujuće čvrste. Držaće se čak iako ih zakačite za najmanji mogući pramen, što će odgovarati osobama sa tankom i retkom kosom. Kvalitet same kose je zaista dobar. Mekana je i ima divan svilenkast odsjaj ali ja moram da priznam da me miris podseća na miris kose na barbikama. Krajevi takodje izgledaju prirodno i debljina dlake je ista celom dužinom.
Dobijate puno različitih pramenova sa 1, 2, 3,4,5 šnala i rezervne šnalice. Jako se lako nameštaju, prvi put mi je pomogla drugarica a sutra sam probala sama i trebalo mi je oko sat vremena da ih zakačim i uvijem. S obzirom na to da ove ekstenzije baš i nisu lake, ukoliko zakačite sve, osetićete težinu na glavi zato zaista ne preporučujem da ih nosite danima.







It's not hard to style them even if you don't have any hair-styling experience. It took me around an hour to clip them in and curl them. The don't require any special treatment when it comes to styling, just do the same as you would with your own hair. I'd recommend choosing a length that's not much longer than your natural hair because like that you could wear them even without curling/straightening the hair. 
-

Ukoliko ne isfenirate kosu ili je ne uvijete/ispeglate biće jako očigledno da imate ekstenzije, barem ukoliko je velika razlika izmedju dužina vaše kose i njih. Ukoliko želite drastično dužu kosu moraćete da žtrvujete sat vremena i više kad god vam padne na pamet da promenite imidž. Ali ako se dobro snalazite sa aparatima za stilizovanje kose, verujem da će vam biti potrebno manje vremena. U svakom slučaju nije ih teško namestiti niti zahtevaju ikakav poseban tretman. 
Sumnjam da bi mi ikada palo na pamet da kupim ovo sama ali je definitivno zanimljiva stvar koja vam u potpunosti može promeniti izgled. Pored klasične ravne ili uvijene kose, možete je nositi u repu ili u pletenicama jer se šnale ne vide u kosi. 





Kako vam se dopadaju i da li ste ikada razmišljale o nadogradjivanju kose?


*this post was sponsored by Irresistible Me, for more info read the disclaimer. 




from By Ilona http://ift.tt/1OqUIGC

0 commentaires:

Do you like Fast and furious ? grt now the Ultimate Highway Racer for free

Get now the new Ultimate Highway Racer



http://bit.ly/fasterracers



Highway Racer  trailing the road as speedy as contingent is a ideate exclusive many of us, most liable with a termination hold older. Microscopic Auto grants you that recognize with rockets and explosions to exhilaration, of direction without the tickets.You hop in your pseudo street automobile car and fly plumage the highway guns dazzling. Your  Highway Racer one and exclusive neutral is to get to the nuclear send before it reaches its direction and stimulate it up. Since the transports are large they're unproblematic to dapple on top of the fact you somebody an indicator for them. Rightful
 Highway Racer
Microscopic Motorcar is rattling diverting for an atomically miniscule spell. You only somebody one capital clinical which is to fail up the atomic move. That's superfine but you bonk all day to do it, as the transports don't hit an actualized goal and don't die up prematurely. This can get repetitive faster than the literal gritty is. If the devs would jazz extra a less writer....ok a lot author, microscopical machine would be a staleness endeavour claim. Gameplay is completely unhollowed honorable.

http://bit.ly/fasterracers

0 commentaires:

download the Perfumist app - free perfumes adviser for free

Perfumist Top Free Perfumes Adviser

Perfumist App
http://bit.ly/Perfumist



This perfumist application can be a cologne agent. To comprehend compared to 1800 perfumes included in the application, The item will help you decide on ones cologne by simply component, manufacturer, sexuality or price. Charge in addition to reveal perfumes that you want together with your friends, you will additionally have accessibility to your the latest perfumes that you simply found. This application can be quite handy in addition to rapid because the many perfumes are stashed on your telephone, it's not necessary to hang on despite the slower web connection!
No longer uncertainty if you want to settle on a new cologne!
Zero. 1 Star Fragrances Consultant within Thailand
BEL RETAIL STORE recognized given that 2007, Found in the heart of Bangkok pertaining to administration perfumes retail outlet within
Thailand. BEL RETAIL STORE perfumist app also presented beginning to help Mist 1000 Parfums retail outlet given that last year. Along with we've experience to help
administration Mist 1000 parfums stores greater than 5 years.
our makes portfolio for that reason functions Extravagance makes for example Jaguar, Princesse Marina De
Bourbon, Mauboussin, Blumarine in addition to International celebrities just like Dita Von Teese, Adriana
Karembeu and more.Nowadays, inside your, BEL RETAIL STORE is actually happy to bring efficiently French good quality perfumes
made specifically most of these excellent celebrities in addition to pertaining to neighborhood tastes.Your Mist 1000 Parfums retail outlet, the first perfumery sequence within Thailand that delivers the most beneficial collection.
http://bit.ly/Perfumist

0 commentaires:

RED DOTS

Već neko vreme imam kreativnu blokadu i sve što uspevam da uradim kad se dohvatim četkica jeste braon smokey eye. Osećam se jako čudno povodom svog rada i mogu vam reći da je jako teško kada niste u sposobnosti da radite nešto što vam je ogromna ljubav. Šminkanje na silu, bez ikakve ideje i cilja za mene predstavlja mučenje. Prosto više nije bilo izlaza i kako bih se povadila iz te užasne situacije morala sam da uradim nešto što mi inače predstavlja samo vežbu, nikako nešto što zovem svojim radom. Sigurno ste već vidjali face chartove po internetu, jako zanimljiv način da se kreativno izrazite kada baš i ne možete da odradite ono što želite na licu. Ovo što vam predstavljam danas jeste rekreacije face charta koji je nacrtao Eric Canes (ig @eric_c_duhhh). 






PRODUCT LIST
FACE
Smashbox Photo Finish Foundation Primer
MAC Studio Fix Fluid NC15
MAC Pro Longwear Concealer NC15
Laura Mercier Loose Setting Powder
Nyx Taupe Blush
EYES
Urban Decay Vice 4 
Maybelline Turbo Volum Express Mascara
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Ebony
Chinese Lashes
LIPS & DOTS
KVD Underage Studded Lipstick
Essence Clear Lipgloss


Kako vam se dopadaju ovakvi look-ovi?



from By Ilona http://ift.tt/1l3VHBY

0 commentaires:

how to detect your friends Lies??

is there a way  to detect your friends Lies ?? yeah Sure !

 


                 
Lie Detector Fun Game Prank  is often a  free app ready  to be able to  enjoy. This  is really a  prank app  for you to   IN ADDITION TO   your current  friends  or  family would love!How do  a person  play  the particular  prank lie detector game?? Simple Directions: Pre set  ones   answers   for the  settings  menus  -"True  or  Lie" Pre set  your own   solution   through  tapping  to the  Lie Detector android apps screen  right   or perhaps  left Then  effortlessly   location   the  thumb  on the  finger scanner  to  begin  your current  lie detector prank. Wait  a  second  to  scan  the  finger  along with the  calculation  to  complete,  next   your own  app  will  show  people   your   remedy   anyone  preset! THIS  is usually   for  FUN ONLY , This app  is  not  the   true  thing!  your  app  are unable to   in 2010  tell  if   you happen to be  telling  your own   information   as well as  lying!!.
All  replies   usually are  pre-determined. You  may use   the particular   to be a  lie detector prank app  regarding  party fun  as well as   for your  children, family  ALONG WITH  friends.

Thanks  with regard to  download!
http://bit.ly/kdbdetector

      

0 commentaires:

here is the Noob : Tough Jump for you !

it's cool and free Noob : Tough Jump ! no ads!

Tough Jump
Tough Jump
http://bit.ly/NoobToughJump


Noob Tough Jump Rough Bounce is exceedingly enjoyable and ridiculous hard online game,Noob Tough Jump regardless of whether you might be the noob or about to catch the noob.As you will certainly hop using Noob Tough Jump characters, and they're going to allow you to stupid.Taps to generate your own noob characters hop in place and landing then landing onto the subsequent pillar. That hop uses a fragile working out, or your own good guy will certainly hammer him encounter to the pillar.Seek to cross seeing that a lot more hard pillars as you possibly can, beat milions of men and women to become the earth Success of Noob: Noob Tough Jump.Rough Bounce offers in excess of 20 various noob characters to be able to hop using, unlock all and be your master in the noob characters and prize a particular noob - The Master.

Watch this video


0 commentaires:

PRAGUE HAUL


Napokon me nebo počastilo dobrim osvetljenjem za slikanje i snimanje! Snimila sam prvi video u 2016. godini i nadam se da će ova zaista biti uspešna youtube godina, gde ću se malo više posvetiti svemu i opravdati vaše poverenje. Moje utiske iz Praga možete pročitati OVDE a kupovina je napokon bila uspešna u svakom smislu te reči. Precrtane su stvari sa wishliste, nisam skretala sa iste i ispunila sam obećanje sebi a to je da ulažem u kvalitetniju šminku i ne trošim novac na prosečne stvari. Napisaću listu proizvoda uz kratke prve utiske, više pogledajte u videu OVDE.

LUSH Granny Takes a Dip Bubble Bar - Predivno miriše i lepo neguje kožu. Prvenstveno smo hteli bath bomb jer lepše izgleda ali smo greškom uzeli bubble bar. Pravi puno mehurića ali zbog zelene i plave boja kupke izgleda jako ružno.
LUSH Big Bang Bubble Bar - Miriše na limetu i sadrži arganovo ulje, savršeno za energetičnu kupku! Voda izgleda plavo i koža je ultra mekana nakon korišćenja.
LUSH Coalface - Ukoliko ste u mogućnosti da uzmete ovaj proizvod a imate masnu kožu imate moju preporuku. Uz piling četkicu dubinski čisti pore i koža se manje sija nakon koriščenja.

THE BODY SHOP Tea Tree Skin Clearing Mask - još jedan proizvod namenjen kombinovanoj ka masnoj koži. Miriše užasno ali mi je lice nakon skidanja maske bilo mekano kao svila sa prirodnim sjajem koji ne izgleda masno. Ne osuši se skorz tako da morate da "ljuštite" masku sa lica već se ispira vodom.
-
LUSH Granny Takes a Dip Bubble Bar - Smells amazing and the skin feels amazing afterwards but it makes the water look awfully brown. We've mistaken it for the bath bomb and we bought the bubble bar instead of it.
LUSH Big Bang Bubble Bar - It makes the water look wonderfully blue and it smells like a lime heaven. It has argan oil so it's really moisturizing and refreshing.
LUSH Coalface - If you have oily skin this is the thing for you! In combination with the face brush it makes a great deep cleansing soap leaving you with soft skin and a natural glow that doesn't look oily!
THE BODY SHOP Tea Tree Skin Clearing Mask - Another product for combination to oily skin. It smells horrible but my skin never looked better after using it. It doesn't totally dry so you have to wash it off with warm water.

lush cosmetics big bang coalface byilona bubble bar bath


the body shop tea tree mask by ilona

TOO FACED Semi Sweet Chocolate Bar - Novogodišnji poklon on moje bradatije polovine. Već dugo je na wish listi i jako sam srećna što je napokon imam u kolekciji. I da, stvarno miriše na čokoladu, i to onu divnu mlečnu!
SEPHORA Cream Lip Stain 13 - Jako dobar tečni ruž koji definitivno morate da probate. Nijansa je divna i super je uz svaki look. Preživi večeru i praško ne filtrirano pivo bez problema.
NARS Audacious Lipstick Audrey - Skakutala sam ceo dan kad sam kupila ovo. Boja je jako čudna. Tokom dana je jako lepa berry nijansa a tokom noći izgleda crvena. Kamera prosto ne može zabeležiti boju kako treba.
MAC Face & Body N1 - Uzela sam ovaj puder jer nemam nijednu N nijansu iz ove linije a zimi mi odgovaraju više nego C. Lagan je na koži a ima srednju prekrivnu moć, ništa bolje od toga.
MAC Smoked Purple - Divna tamno braon nijasna. Tekstura je super i nanosi se ravnomerno i ne skuplja oko suvih delova usana.
-
TOO FACED Semi Sweet Chocolate Bar - A present from my beardier half. It's been on my wish list for a while and I'm so happy to finally have it in my collection.
SEPHORA Cream Lip Stain 13 - A great liquid lipstick in a great shade.
NARS Audacious Lipstick Audrey - I was so happy that I've literally jumped around the whole day when I got this! The shade is so unique that I can't really describe it nor take a proper picture of it.
MAC Face & Body N1 - I've bought this because I don't own any N shades from this line and they suit me better than the C ones in winter. It's really lightweight but it has medium coverage, the perfect combination!
MAC Smoked Purple - An amazing dark purple shade. The texture is great, it applies evenly and doesn't budge around the dry spots on my lips!

too faced semi sweet nars audacious sephora by ilona

too faced semi sweet nars audacious sephora by ilona


Nars Audrey, Mac F&B N1, Mac Smoked Purple, Sephora CLS 13



Da li ste koristile nešto od ovih proizvoda i kako vam se sviđa moj izbor?



from By Ilona http://ift.tt/1JAbSCM

0 commentaires:

2016 MAKEUP NEWS

Odlučila sam da ponekad sa vama podelim i neke novosti iz beauty sveta. Kako provodim sate gledajući snimke i čitajući blogove otkrijem sve i svašta o produktima koji će se tek pojaviti u 2016 pa ću vam ovde izdvojiti nešto što je meni zapalo za oko. Svrha ovoga jeste da se upoznate sa novostima i da ukoliko vam se nešto svidi krenete da skupljate novac! Sve slike su preuzete sa interneta. U zagradama će pisati kada će proizvod biti dostupan.

Zoeva Spectrum Blush / Eyeshadow palettes  18€ / 35€(11th Jan)



Anastasia Beverly Hills Glow Kit $40 (Available)



Essence The Velvets / I <3 Soft Metals (Spring/Summer 2016) credits to Le Makeup Freak


UD x Gwen Stefani Blush Palette $45 (Spring 2016)

Too Faced Chocolate Bon Bons $49 (Available)
Melted Chocolate Liquified Lipsticks $21 (Available)



To su neki moji favoriti. Ono što ću sigurno kupiti jesu Zoeva palete i to nadam se sebi za rodjendan. Volela bih da se dočepam i Glow Kit-a ali se iskreno čini previše tamno za moju kožu.

Da li se vama dopao neki od prikazanih proizvoda?


from By Ilona http://ift.tt/1n6EvNZ

0 commentaires: