NYX AVANT POP - SURREAL MY HEART

nyx avant pop surreal my heart review swatches
nyx avant pop surreal my heart review swatches

nyx avant pop surreal my heart review swatches

Nedavno su se u prodaji na Alexandar Cosmetics sajtu našle NYX Avant Pop palete koje već neko vreme gledam kod američkih jutjuberki i jedva sam čekala da ih se dočepam. Dostupne su u tri varijante a ova koju ću vam danas predstaviti jeste Surreal my Heart.

Paleta sadrži 10 nijansi od kojih su 6 mat nijanse a 4 imaju blagi shimmer. Kao što možete videti na slikama pored jako bitnih mat neutralnih nijansi ima i šarenih boja kje su savršene za izradu jedinstvenih lookova. Pakovanje je plastično sa prozirnom površinom i jako je čvrsto. Meni lično ne smeta što nema ogledala jer volim kada se boje vide kroz pakovanje. Cena palete je negde oko 1700 dinara i možete je naći na sajtu ili u njihovim prodajnim objektima.
Pigmentacija je sasvim zadovoljavajuća ali kao i uvek najsvetlija nijansa nije oduševila. Nijanse sa šimerom sam koristila na beloj i crnoj bazi i tu su se pokazale odlično iako preferiram da ih koristim uz MAC Fix + jer tek tad dobijem boju identičnu onoj u paleti. Mat nijanse same po sebi su dovoljne za nekoliko verzija klasičnog smokey eye look-a koji uvek možete podići na viši nivo dodavanjem neke od šarenih nijansi iz palete. Senke se zadržavaju na oku dok god vam to treba ali mislim da ste i sami do sad naučili da je to moguće sa bilo kojom senkom uz dobru bazu.

/The NYX Avant Pop Surreal my Heart palette contains 10 eyeshadows of which 6 are matte and 4 have a slight shimmer to them. The packaging is plastic and sturdy with no mirror. The palette costs $17! I find it extremely convenient because the shade selection is great for simple everyday looks and the fun artistic ones. The pigmentation is fine but the brightest shade was a disappointment as always.
I love using the shimmery shades with the Mac Fix + because it brings their true colour out. The mattes are perfect for transition shades and a classic smokey eye!

nyx avant pop surreal my heart review swatches

U-D Shade - Sunlight

Da li ste već probale neku od Avant Pop paleta i kako vam se dopadaju? 





from Makeup by Ilona http://ift.tt/1NYoO3J

0 commentaires: