TheBalm Mary Lou-Manizer

Kako je zahvaljujući tehnikama konturisanja i strobinga, kao i nama instagramerima, highlight postao nezaobilazna stavka makeup rutine verovatno mislite da to ne može baš svako i da je namenjen samo za one koji se znaju našminkati. Naizgled je nepotreban korak ali je sigurno najupečatljiviji!
Ukoliko ste barem malo zainteresovani za šminku, čuli ste za najfamozniji hajlajter - "Mary Lou". Kako nam je od skora brend TheBalm dostupan u Lilly drogerijama, baš svako se može dokopati ovog predivnog vilinskog praška koji poseduje apsolutno svako ko se bavi šminkanjem!

TheBalm Mary Lou-manizer je 8.5 grama blistavog lica u pakovanju sa ogledalom i možete je nabaviti po ceni od 2930 dinara. Uglavnom su cene inostranih brendova kod nas malo veće no što bi trebalo da budu pa me je ova prijatno iznenadila jer na američkom tržištu košta $24. Ono što je jako bitno napomenuti jeste da u moru kozmetike ovu možemo izdvojiti kao cruelty i paraben free!

Ono što uglavnom brine nas svetlije devojke jeste da li će nam odgovarati nijansa ali vam mogu reći da sam do sada ovaj highlighter koristila na preko 100 različitih tenova i da je svima odgovarao. Ako se pitate zašto i kako može da odgovara svima, fora je u jako svetloj šampanj nijansi sa laganim zlatnim odsjajem. Bazna boja je dovoljno svetla da pristaje i najsvetlijem tenu a zlatni shimmer nije previše taman i jako je sitan te nećete imati vidljiv trag praška na koži.

Tekstura samog proizvoda je praškasta ali ne previše te vam višak sa četkice sigurno neće završiti na neželjenom mestu. Jako se lako nanosi i blenda jer se skoro stapa sa kožom, čime dobijate neprimetan prelaz izmedju vašeg tena i hajlajtera.

Ukoliko me pratite već neko vreme, znate da retko kad nosim puder te je meni bitno da se highlighter zadrži na čistoj koži. Čak i bez ikakve podloge možete dobiti onaj instagram hajlajt ukoliko nadogradite proizvod jer ostaje na koži bez obzira na bazu. 

Najbolje je nanositi ga četkicom za highlight ili velikom blending četkicom, moji predlozi su Zoeva 105 Luxe Highlight, Aura Contour Brush, Ebelin Blending Brush. Izbegavajte nanošenje lepezastom četkicom ukoliko vam cilj nije prirodni sjaj bez preterivanja.

Ukoliko još uvek ne znate kako se hajlajtuje lice, možete ispratiti tutorijal sa mog youtube kanala (klik OVDE) ali se svakako fokusirajte na najviše tačke na licu. Jedan od trikova za vizuelno punije usne jeste malo hajlajtera iznad samo usne!

TheBalm Mary Lou-Manizer, kao i ostale TheBalm proizvode, možete naručiti preko Lilly Online Shop-a OVDE!

Bez baze | Sa puderom
Highlighter u pakovanju | Swatch na ruci
Bez baze | Sa korektorom
Ono što vam ja kao višegodišnji šminker i edukator mogu reći jeste da se nikako nećete pokajati ako kupite ovaj proizvod jer nijedan, ali nijedan drugi highlighter koji je nama u Srbiji dostupan nije ovoliko dobar!

Da li ste već probale ovaj kultni highlight i ako niste, šta čekate? from By Ilona http://ift.tt/2g7bxuY

0 commentaires: