TheBalm Nude Tude

Od pre par nedelja nam je u Lilly drogerijama dostupan TheBalm brend i drago mi je što je većina podjednako oduševljena koliko i ja! Kako već dugo koristim njihove proizvode u svom profesionalnom radu ali i na sebi, želela sam da vam prenesem utiske o jednoj sjajnoj neutralnoj paleti. 
TheBalm Nude Tude* je jedan tipičan reprezentativan proizvod ovog sjajnog brenda. Vintage dizajn sa ogromnim trudom uloženim u sam izgled dekorative i preparative. Paletu možete kupiti u Lilly drogerijama u Beogradu ili preko njihovog online shop-a. Njena cena je 4750 u radnji i 4500 online. Iako se čini dosta skuplje no ostali brendovi iz drogerija, imajte u vidu da je kvalitet samim tim bolji a i važno je napomenuti da se radi o kvalitetnijim sastojcima bez parabena.

Sa 12 predivnih neutralnih nijansi apsolutno sam sigurna da možete da je iskoristite u svakoj prilici, od dnevne i decente šminke do jakog smokey look-a. U samoj paleti se nalazi i dvostrana četkica koja je iskoristiva za obrve i precizniji rad senkom kao i nanošenje shimmer nijansi.


Sassy je klasična frosty bela nijansa koja je sjajna za hajlajt ukoliko ste duh kao ja ili za pokretni deo kapka.
Snobby je nešto što ja zovem krem bojom. Toplijeg je podtona te će biti super hajlajt ukoliko ste malo tamniji ali izgleda sjajno na pokretnom delu kapka kod nude cut-crease tehnike! 
Stubborn je jedna od nijansi koje nikad ne koristim jer ne volim roze tonove na očima ali je svakako sjajna mat tranziciona senka.
Stand-offish je rozikasto-breskvasta nijansa (je l' ovo uopšte smisleno opisivanje boja?) koja ima najviše shimmera i najbolju pigmentaciju od prvih 6 senki.
Selfish je shimmer siva sa ljubičasto braon podtonom. Predivna nijansa i jedna od mojih omiljenih.
Sultry je topla mat braon nijansa, super za blendanje ostalih boja ili za lagani dnevni smokey.
Sophisticated je sivkasto-braon nijansa sa nekim maslinastim sjajem i zlatnim česticama. prosto je nemoguće opisati je. 
Seductive je shimmer tamno zlatna. Nema neutralne palete bez dobre zlatne, zar ne?
Silly je tekstura senke koju ne podnosim ni kod jednom brenda i nije mi najjasnije zašto postoje. Mat braon senka sa zlatnim šljokicama.
Sexy je moja omiljena nijasna i radi se o klasičnoj burgundy boji. predivno se blenda i super je samostalno na oku za ovaj crveni trendy smokey.
Serious je mat crna koja je u stvari i na oku crna i ne posivi od blendanja!
Sleek je tamno braon nijansa sa hladnim podtonom koju mnoge palete nemaju a krucijalna je za dobar klasičan smokey.

Kvalitet mat nijansi je definitivno u rangu sa MUG/MAC i sličnim senkama. Kod shimmer senki sam podeljenog mišljenja jer ne volim krupan sedef ali se lepo blendaju i "pakuju" na oko tako da je kvalitet tu, sad ostalo zavisi od toga kakvu teksturu vi volite. Svakako mislim da je sjajna za sve one kojima ne treba puno senki a žele da imaju kvalitetan materijal, kao i za one koji su kao i ja opsednuti senkama.

*read the disclaimerfrom By Ilona http://ift.tt/2kb623u

0 commentaires: