BALEA DNEVNA KREMA SA BADEMOVIM UJEM


Uvek se trudim da vam predstavim drogerijske proizvode koji su definitivno vredni pažnje a ne opterećuju novčanik previše. Danas pišemo o jednoj dnevnoj kremi brenda Balea. Prvi put sam ovu kremu kupila prošlog leta, tražeći nešto što nije teško na koži a super je za svaki dan. Trudim se da predjem na organske proizvode i ulja ali ne mogu se odviknuti od jutarnjeg mazanja kreme!

Ova mazalica preporučena je za suvu i osetljivu kožu. Sa SPF-om od 15 pružiće vam odredjenu zaštitu od sunca, a i dobra je kao podloga za šminku! Sadrži bademovo ulje i provitamin b5 koji prijaju suvoj i osetljivoj koži. Miriše cvetno ali ne previše jako, prilično sam sigurna da nema previše parfema. 

Koristim je sa prekidima već godinu dana i kupila bih je ponovo da mi ne treba veća zaštita. Krema je prilično gusta ali je koža jako brzo upija i ne ostaje onaj neprijatan masan trag na njoj. Koristila sam je i neposredno pre šminkanja i dovoljno je dobra da pripremu kožu ali nema efekte slične silikonskim prajmerima. Defintivno pruža negujući osećaj!


Proizvod dolazi u beloj tubi od 50 ml. Za celo lice je potrebno jako malo tako da verujem da će vam potrajati dugo.  Ja sam je platila 2 evra a pre par dana sam je videla u obližnjem DM-u i mislim da cena ne prelazi 300 dinara! Pored kreme, ova linija sadrži i vlažne maramice kao i toner za lice.




Sastojci

AQUA · GLYCERIN · ETHYLHEXYL SALICYLATE · BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE · GLYCERYL CITRATE/LACTATE/LINOLEATE/OLEATE · C12-15 ALKYL BENZOATE · BEHENYL ALCOHOL · CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE · CETEARYL ALCOHOL · ETHYLHEXYL TRIAZONE ·  LYCERYL STEARATE · PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL · MALVA SYLVESTRIS FLOWER EXTRACT · PANTHENOL · TOCOPHERYL ACETATE · PHENOXYETHANOL · HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES · PARFUM · CETYL ALCOHOL · STEARYL ALCOHOL · SODIUM ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER · BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE · CAPRYLYL GLYCOL · XANTHAN GUM · SODIUM CITRATE · SODIUM LACTATE · DISODIUM EDTA · ALPHA-ISOMETHYL IONONE · SODIUM BENZOATE · LIMONENE · LINALOOL · CITRIC ACID.




Koje ste Balea kreme probale?



from Makeup by Ilona http://ift.tt/1KcmTIf

0 commentaires: