ZOEVA COCOA BLEND PALETTE







Čekanje se definitivno isplati. Posle više od 3 nedelje stigla mi je Zoeva Cocoa Blend paleta senki. U saradnji sa Zoevom, ove nedelje će se na mom youtube kanalu pojaviti tutorial u kojem ću koristiti nijanse iz ove palete. Ovo je verovatno jedna od saradnji na koju sam najponosnija! Ovaj i još mnoge druge proizvode i famozne četkice, možete naći na njihovom sajtu ovde. Šalju direktno za Srbiju po ceni od 18 €. 

Dizajn ove, kao i ostalih paleta je predivan! Minimalizam sa par lepih detalja. Ovde se konkretno radi o podlozi maslinasto braon boje sa zlatnim geometrijskim detaljima koji se presijavaju. Paleta je od tvrdog kartona i zatvara se pomoću magneta. Lepa stvar je što se ovo pakovanje može reciklirati. Sadrži 10 x 1,5 gr senki. Ne sadrži parabene, sulfate i parfem ali zato sadrži vitamin E! Cena svih njihovih paleti jeste 17.50 € i imaju širok izbor nijansi. U ovoj recenziji ću se više držati kvaliteta samih senki no pakovanja. Cena je prilično niska tako da ne možete ni očekivati ogledala, četkice, tvrdu plastiku i sl. Izbor boja je savršen za puno različitih lookova. Jako retko vidjam dobre boje za tranziciju ali ovde ih ima.Sastoji se uglavnom od neutralnih nijansa i par zaista prelepih boja sa ljubičastim tonovima. Završnice su mat, metalik i šimer.




Tekstura senki me jako podseća na MAC-ove. Na dodir su meke, puteraste ali kada ih nanesete na kožu postaju praškaste. Lepo se blendaju i lako je raditi sa njima. Nisam primetila da se preterano truse ukoliko koristite adekvatne četkice. Za veći intenzitet ovih metallic nijansi pored varijante mokre četkice, koristim i prste. 
Pigmentacija je bolja nego kod njihovih prvih paleta. Verovatno su menjali forumulu. Na očima izgledaju isto kao i swatchevi na rukama. Mogu se nadogradjivati tako da dobijete identične boje kao iz palete. Ovo je jedna od onih paleta kod koje odmah znate da će vam biti novi najbolji drug u šminkanju jer samim dodirom neke od nijansi otkrivate pigmentaciju koja je neprozirna na vašoj koži.



Nijanse: Bitter Start, Sweeter End, Warm Notes, Subtle Blend, Beans Are White, Pure Ganache, Substitute For Love, Freshly Toasted, Infusion, Delicate Acidity.



Izdvojila bih

 Sweeter End - duochrome nijansa roze boje koja se presijava na zlatnu. 
Substitute For Love - Savršena boja za tranziciju kada je u pitanju neutralni smokey eye.
Freshly Toasted - Jedna od mojih omiljenih braon nijasni, prelepo izgleda na svakome i može se koristiti u toliko različitih prilika!
Delicate Acidity - još jedna duochrome nijansa tamno ljubičaste sa braon podtonovima.


Kako vam se dopada Cocoa Blend? Da li imate neku Zoeva paletu?




from Makeup by Ilona http://ift.tt/1GWVkAc

0 commentaires: