LOVE ON A BUDGET - HIGHLIGHTER




Hajlajtovanje je jedan od mojih omiljenih koraka u šminkanju. I kada nemam vremena za nešto više namažem maskaru, ruž i nanesem sjaj na obraze. U zavisnosti od toga šta i koliko koristite izgled može da varira od zdravog sjajnog izgleda do disko kugle. Ja uglavnom budem negde izmedju. Kako su proizvodi za hajlajtovanje postali još popularniji pojavom Strobing tehnike (je l' želite možda video tutorial na tu temu?) izbor se znatno proširio i cene variraju. Ja najviše volim praškastu teksturu jer nju najbolje izblendam i nemam brige da će se razliti ili nešto slično. 

Daleko iznad svih drogrijskih proizvoda za highlight jeste nešto što uopšte nije highlighter. NYX Loose Pearl Eyeshadow u nijansi Nude jer nešto što obožavam i bez čega ne mogu da zamislim svoju makeup kolekciju. Ovaj proizvod kod mene ima više namena ali ga najviše trošim na obraze! Cena je 320 RSD. Pored ove nijanse u zavisnosti od tena koristim i White Pearl i Pearl.

Nude nijansa je svetlucava svetlo zlatna boja koja se savršeno stapa sa kožom. Sa puderom ili bez, ovaj proizvod se jako dobro blenda. Pošto je bočica u kojoj dolazi jako nepraktična predlažem da proizvod presipate u prazne kutijice koje možete kupiti kod kineza ili u Sephori. Proizvod je jaaaako pigmentovan, radi se o pigmentu jelte, pa je potrebno jako malo da zasijate. Možete ga naneti četkicom za rumenilo, bockalicom, velikom četkom za blendanje ili fen četkom. Nema velike šljokica te će izgledati jako prirodno ukoliko nanesete malu količinu. Trajnost mu je duga pogotovo ukoliko ga nanosite preko pudera. Na slici ispod možete videti kako izgleda u jako maloj količini na obrazu i ispod obrve.





Da li ste probale ovaj pigment? Koji je vaš omiljeni drogerijski hajlajter?






from Makeup by Ilona http://ift.tt/1S6Xx4s

0 commentaires: