MAKE UP STORE GEL EYELINER






Kao što ste već mogli videti na stranici, stigla mi je porudžbina sa beautybay-a. Nisam mogla da čekam tako da sam već isprobala eyeliner, no to ne znači da se neće naći u New In videu!


Make Up Store je jedan od brendova koji se ne može baš svuda kupiti i sajtovi koji imaju ovaj brend na raspolaganju uglavnom ne drže ceo asortiman. Oduvek sam želela da posedujem njihov cake liner ali je gel eyeliner bio na summer sale-u pa nisam mogla da propustim priliku i kupim ga po dosta nižoj ceni.

Make Up Store Gel Eyeliner dolazi u plastičnom okruglom pakovanju sa prepoznatljivim dizajnom. Puna cena sa sajta beautybay.com jeste 22 € a ja sam ga platila oko 8€! Dobijate 6,5 g proizvoda. 
Tekstura proizvoda je jako lagana, izmedju krem i gel formata. Oduševila sam se lakoćom kojom se nanosi. Uglavnom su gel proizvodi teži za nanošenje jer se mora brzo raditi sa njima. Potrebno je jako malo da bi se dobila željena linija. Lako se nadogradjuje i možete od svakodnevnog winga napraviti jako taman crni smokey eye. Posebno mi se svidelo što se lepo blenda ali pored toga ne skida lako i dugo traje na očima. 
No, imam i par zamerki. Volela bih da je proizvod tamniji prosto jer sam navikla na ultra crne ajlajnere. Ne nanosi se ravnomerno u početku ali za razliku od mnogih gel proizvoda nećete poremetiti prvi sloj kada krenete da pojačavate intenzitet, ne ostaju one ružne linje kad god predjete četkicom. Preporučujem korišćenje precizne, sintetične četkice. Proizvod sam po sebi traje dugo ali ja lično uvek gel ajlajnere setujem crnom mat senkom, tako će izdržati najduže i neće se preslikavati na gornji kapak.

Definitivno mi nije žao što sam kupila ovaj proizvod jer je cena bila neverovatna. Ostaje da probam cake eyeliner za koji kažu da je daleko bolji. Ukoliko kupujete ovaj proizvod po punoj ceni, preusmerila bih vas na Inglot AMC Gel Eyeliner 77 - jeftiniji je za skoro 10€ i za nijansu tamniji.





Da li ste probale nešto od Make Up Store brenda i koji je vaš omiljeni gel eyeliner?







from Makeup by Ilona http://ift.tt/1RDyupo

0 commentaires: