Marrakesh 100% Pure Argan Oil






Potpuni prelazak sa krema za lice na prirodna ulja je mojoj koži definitivno prijao. Jedno od ulja kojim negujem lice, telo i kosu jeste Marrakesh Arganovo ulje. Ovo ulje možete poručiti sa  zvanične stranice ovde ili sa sajta ovde.  
Kao i većina njihovih proizvoda dolazi u bočici sa pumpom. Arganova ulja jesu malo skuplja ali svi tvrde da rade savršen posao tako da imajte razumevanja za cenu od 2700 RSD za 60ml. Tečnost je providna i nema neki miris. I ovaj proizvod je nema sastojke životinjskog porekla niti je testiran na životinjama.


Arganovo ulje u nezi lica

Lako se razmazuje i ne ostavlja masan trag na koži kao pojedina ulja. Uglavnom sipam manje od pola pumpice u dlan i namažem na lice kružnim pokretima, od nosa do uha i vrata. Ne treba preterati ni sa jednim uljem. Prija mi i na koži oko očiju i ne iritira iste. Koristim ga u sklopu večernje nege jer ne volim da preterujem sa preparatima u toku dana, tako prosto odgovara mom licu i otkako sam izbacila par stvar iz jutarnje rutine stanje se jako popravilo. Čitala sam da arganovo ulje pomaže u smanjenju količine sebuma tako da je preporučljivo osobama sa masnom kožom kao i osobama koje pate od akni. 


Arganovo ulje u nezi tela i kose

Uskoro ću vam pisati o delotvornosti jednog pilinga koji sadrži arganovo ulje. Radi se o večitoj ženskoj borbi protiv celulita i jako bitan sastojak u mojoj mućkalici jeste i ovo ulje. Eksperti tvrde da pomaže u regulisanju strija, no više o svemu tome kasnije, kada završim sa eksperimentom!
Koristim ga i kao masku za kosu. Uveče nanesem dve pumpice u koren i raširim ka krajevima, ujutru operem u sijam se kao disko kugla. :D




Arganovo, kao i mnoga druga ulja su klasični sastojci krema za hidrataciju i oporavak kože. Baš iz tog razloga smatram da je možda i bolje koristiti ih u svom prirodnom obliku.



Da li ste probale ovo ulje ili neki proizvod koji ga sadrži?






*pr product



from Makeup by Ilona http://ift.tt/1KY5tk9

0 commentaires: