NEW IN


Originalna ideja je bila da budem u no-buy mesecu/periodu do Nove godine jer putujem u Prag pa se tamo nadam velikoj kupovini. Uspela sam da ispunim svoj cilj i prestanem da kupujem svakakve gluposti, preskočila sam sve Essence kolekcije koje sam mogla, nisam kupila nijednu senku jer ih imam i previše, čak nisam ulazila u Alexandar Cosmetics radnju da "vidim šta ima". No pored svega toga potkralo se par stvarčica koje sam ili kupila ili dobila tako da nije sve moja krivica.

Inglot Srbija je skoro održao divan event i ja nažalost nisam mogla da prisustvujem ali su mi divni ljudi poslali paketić sa par proizvoda. Medju njima se našao moj omiljeni eyeliner koji sam jako dugo koristila i presrećna sam što se ponovo susrećem sa njim. Dobila sam ruž u nijansi 429, i dva AMC gel ajlajnera u nijansama 66 i 77. Pre par dana sam na instagramu podelila look sa tirkizno-plavim eyelinerom tako da ukoliko ste se pitali o čemu se radi, 66 je odgovor. 




Golden Rose Velvet Matte ruževe ću kupovati dok ne sakupim sve i napravim lip paletu. Ovog puta sam odabrala nijansu 29, crnu sam preskočila jer više nisam u tom fazonu a imam neke slične ruževe. 

GR WOW lak je pravo otkriće, košta 70 RSD a boja je divna i trajaće vam do 7 dana na noktima!


NYX Proof it vodootporna baza za senku je deo paketića koji sam dobila od Alexandar Cosmetics-a u vreme sajma koji takodje nisam mogla da posetim jer smo tada organizovali Meet Up blogera južne Srbije. Ubacila sam ovaj proizvod ovde jer sam oduševljena i htela sam da ga preporučim kolegenicama šminkerkama.

Maybelline Turbo Volum Express vodootpornu maskaru sam dobile od dečkove mame i još uvek je nisam propisno isprobala ali napišite mi u komentaru ukoliko vas interesuje recenzija.


Zbog problema kojih trenutno imam sa kožom glave kupila sam Insight Rebalancing šampon koji trenutno testiram i planiram da napišem niz postova za sve cure sa masnijom kosom!

Vichy Dercos je još jedna kupovina koja je rezultat gore pomenutih problema. Stres i pad imuniteta su prouzrokovali opadanje kose koje planiram srediti Dercos preparatima.

Bebe Deo Balsam sam takodje dobila i super je za negu pazuha zimi jer ne pomaže puno kod znojenja a predivno miriše i ostavlja kožu mekanom. 
Naomi Campbell parfem je jedan od onih parfmečića koje možete lako naći za neku okej cenu a predivno mirišu. Ranije sam imala sve moguće parfeme ovog tipa koje je Dita Von Teese "izbacila".






Za kraj sam želela da vam ostavim sliku svog tipičnog jutra koje uvek počne sa Choco Chai Latte napitkom i nekim slatkišem, trenutno se oduševljavam Ritter Sport zimskom kolekcijom!


Da li želite da čitate detaljnije o nekom od navedenih proizvoda i kakvi su vaši utisci ukoliko ste neki probali?




from Makeup by Ilona http://ift.tt/21KqVj2

0 commentaires: