SHERRY LONDON



Kako se bliži Nova godina verujem da su svi koji planiraju da slave malo ekstravagantnije u potrazi za savršenom haljinom. Znate i sami da sam krenula da pišem i o fashion temama na blogu pa sam htela da vam predložim par super haljina u saradnji sa Sherry London brendom. Pored koktel haljina na njihovom sajtu možete naći i venčanice kao i haljine prikladne za maturu. S obzirom na široku ponudu verujem da će svako moći da nadje nešto što mu odgovara, od šljokica do male crne haljine.

Link do haljine KLIK
Link do haljine KLIK

Moj lični favorit su uvek crne haljine. Mogu biti najjednostavnija stvar ikada ali ih možete nadograditi i uklopiti uz vašu ličnost sopstvenim pečatom u vidu šminke ili nakita.

U zavisnosti od toga koliko dramatičnu haljinu nosite pazite da šminka ide lepo uz to. Ja uvek predlažem što prirodnije i nude look-ove bez obzira na priliku. Ukoliko imate haljinu sa šljokicama biće previše da stavite i šljokice preko celih kapaka. Minimalizam je sada in, jak ajlajner, trepavice, savršen ten, obrve i dobar ruž su sve što vam treba! Uz jednostavnu haljinu će i jača šminka delovati okej ali na kraju to uvek zavisi od vašeg ukusa. 


Za malo smelije cure tu su uvek dramatične haljine koje samo osobe sa stavom mogu da iznesu. 

link do haljine KLIK

link do haljine KLIK

Šta vi planirate da radite za NG i da li ste već osmislili outfit?


*sponsored post




from Makeup by Ilona http://ift.tt/1HP3yhN

0 commentaires: