NYX CONCEAL CORRECT CONTOUR PALETTE


Konturisanje je jedan od trendova koji će se, kako se trenutno čini, jako dugo zadržati u nekom vrhu. Svakodnevno možete da vidite ogromne količine proizvoda na licima predivnih devojaka u jako čudnim oblicima koji služe vizuelnom ispravljanju crta lica. Nećemo pričati o tome koliko se ovaj trend pogrešno realizuje ali je bitno da znate da je, kao i u uvek, manja količina sasvim dovoljna da postignete željeni efekat. 
NYX je još davno u svoju ponudu svrstao i proizvod za kremasto konturisanje pod imenom Conceal Correct Contour. Radi se o paletama kremastih korektora koji sadrže nijanse pogodne za kolor korekciju, konture i za prekrivanje drugih nesavršenosti na koži. Dolazi u plastičnom pakovanju sa providnim poklopcem i jako je čvrsto! Postoji 3 različitih paleta u nijansama DEEP, LIGHT, MEDIUM i svaka sadrži 6 korektora. Nijanse u poslednjim redovima (žute i boje mesa/narandžaste) služe za neutralisanje diskoloracija na licu. Žuta služi za prekrivanje ljubičastih, a roze boje za plave tonove te su savršene za podočnjake. Ostale boje su prikladne za konturisanje i prekrivanje drugih nesavršenosti. Kako ja konturišem, pogledajte OVDE. Lično izbegavam ovakav vid šminkanja jer se ne osečam prijatno sa toliko proizvoda na koži.
S obzirom na to da se radi o korektorima kremaste strukture, blendanje je malo teže jer mu treba posvetiti više vremena. Kako biste sebi olakšali proces, predlažem da korektor prvo "zagrejete" prstom ili dodate kap nekog ulja za lice što će korišćenje krema učiniti lakšim. Ukoliko koristite male količine celokupan ten može izgledati jako prirodno. Ja uglavnom prvo nanesem tanji sloj pudera pa onda korektore kako bih lakše izblendala sve i izbegla kakve oštre linije. 
Kremasti proizvodi se ne preporučuju jako masnoj koži ali konkretno ovi izgledaju jako lepo na svakom tipu i traju jako dugo na licu. 


DEEP je paleta koja ne verujem da odgovara ikome sa naših podneblja pa bih je preskočila ukoliko niste jako jako tamni. Konture nikako ne treba da izgledaju neprirodno tamnije već se njima mimikuje prirodna senka na vašem licu.
MEDIUM je takodje prilično neupotrebljiva za konturisanje ali se može iskoristiti za prekrivanje nesavršenosti. Ukoliko radite kao šminker biće od koristi da imate više različitih nijansi korektora za različite tonove kože. Nijedna se ne čini dovoljno tamnom za konturisanje.
LIGHT paleta je ona iz koje će mnogi biti u mogućnosti da izvuku maksimum. Tamnija braon boja je super za konturisanje a dovoljno je hladnog podtona da izgleda jako prirodno na koži. Najsvetlije boje ćete moći da iskoristite kao highlight nijanse ukoliko ste tamniji a ukoliko ste duh kao ja odgovaraće vam za prekrivanje sitnih nesavršenosti. 

Cena je oko 1400 RSD ($12 na nyxcosmetics.com) ukoliko se ne varam i možete ih kupiti u svim Alexandar Cosmetics radnjama ili na njihovom sajtu OVDE.


Da li vi konturišete i koje proizvode koristite?




from By Ilona http://ift.tt/1QY7KzK

0 commentaires: