ZOEVA BRUSH COLLECTION



Pre par godina se na tržištu pojavio brend koji je po jako pristupačnim cenama nudio izuzetan kvalitet. Zahvaljujući nama blogerima i drugim potrošačima, trenutno je jedan od lidera kada su u pitanju proizvodjači četkica za šminku. Zoeva je nastala 2008 godina zahvaljujući Zoe Boikou i inspiracija iza imena ovog brenda leži u grčkoj reči ZOE (život) i EVA (prva žena). Od početka posluju sa ciljem da pomognu ženama i probude samopouzdanje u svakoj. 
U svojoj kolekciji imam puno njihovih proizvoda i polako mi postaju jedan od dražih brendova a danas ću vam, posle jako puno zahteva, pokazati četkice! Kada šminkate često, shvatite da je dobar alat nešto što iz korena menja kvalitet vašeg rada i zato u isti i treba uložiti. Cena njihovih proizvoda je u velikoj nesrazmeri sa kvalitetom jer su defintivno u rangu sa nekim mnogo skupljim četkama.

Zoeva is a German makeup brand founded in 2008 by Zoe Boikou. The brand name is composed of Zoe - which is a greek word for "life" and Eva - the very first woman. Their main goal is to make luxurious beauty available for every woman and give them more self- confidence.
As Zoeva is becoming one of my favourite brands I decided to share a part of my collection with you. For a makeup-artist, the tools you'll work with will totally change the quality of every look! 


231 Luxe Petit Crease

Spoj pencil i blending četkice koji savršeno rasporedjuje i blenda boje. Defintivno nešto što morate imati ukoliko ste ljlubitelj cut-crease tehnike.A mix of a blending brush and a pencil brush. Something you definitely need to own if you love a good cut-crease!

228 Luxe Crease

Jedna od najboljih blending četkica koje posedujem. Sa njom možete izblendati nijanse tako da ne postoji nikakav oštar ili uopšte vidljiv prelaz izmedju boja, savršeno prelivanje. Koristim je za blendanje izmedju boja kao i za završno blendanje. Imam 3 i mislim da mi još uvek nije dovoljno. One of the best blending brushes I own. You can blend the colours to infinity and beyond with this gem and get that perfect blend. I use it for blending between shades and in the end. I own 3 of these and i think that still need more. 

227 Luxe Soft Definer / 234 Luxe Smokey Shader

Ove koristim za nanošenje proizvoda na kapak kao i u pregib i za grubo blendanje. 
These ones I use for applying the shadows on my lid or in my crease and diffusing harsh lines.

223 Petit Eye Blender

Koristim je za blendanje na donjem kapku i blendanje eyelinera i drugih kremastijih proizvoda.
I use it for blending on my lower lid and for other creamy products such as eyeliners.

315 Fine Liner / 317 Wing Liner / 310 Spot Liner

Četkice za eyeliner koje savršeno rade posao. Kod ovakvih četkica je jako bitno da dlačice e štrče sa strana kako biste uvek mogli da izvučete ravne linije. U zavisnosti od željene debljine linija biraćete i različite oblike četkica.
Brushes for eyeliner that do the job perfectly because the hairs don't stray so you'll always get that perfect line. For a more precise line you'll choose smaller and more precise brushes.

142 Concealer Buffer

Savršena za sve kremaste proizvode od baze za senke, preko kremastog konturisanja do korektora. Dovoljno je gusta i čvrsta a u isto vreme mekana, da savršeno izblenda čak i najmasnije proizvode.
Perfect for everything creamy from eyeshadow bases to cream contouring and concealing. It's dense but perfectly soft for blending out everything that has a creamier texture.

105 Luxe Highlight

Ovo je jedna od onih četkica koje možete koristiti za sve i svašta. Meni nije legla za hajlajt ali mi je sjajna za konturisanje lica!
A brush that can be used for multiple things. I didn't really like it for highlighting but I find it great for contouring.


You can find them on HERE.

Follow my blog by clicking HERE!




from By Ilona http://ift.tt/21KsbzS

0 commentaires: