MAC Smoked Purple






Svi znamo da definitivno najpopularnije ruževe proizvodi MAC. Takodje smo svi čuli za Velvet Teddy, Myth, Whirl, Ruby Woo i slične nijanse ali pored tih najprodavanijih šteta je ne pomenuti one ne toliko reklamirane boje. Jako je teško odabrati išta kad odete u njihovu radnju jer postoji orgoman broj različitih proizvoda i boja te većina nas ode sa već spremnom listom ali najzanimljivije stvari izrode neplanirane kupovine. 
MAC Smoked Purple je nijansa mat završnice u jedinstvenoj ljubičastoj nijansi. Jako je zanimljivo što na različitim bojama kože neretko izgleda i kao najtamnija burgundy boja, nešto izmedju bordo i ljubičaste nijanse. Na usnama izgleda tamnije no u pakovanju te je ovo super izbor ukoliko često posežete za smelijim varijantama. Iako tipična jesenja nijansa, ja uživam u njoj tokom cele godine.

Kao i većina mat ruževa, mora se naneti pažljivo i ravnomerno, ne bi li izgledala zamrljano na usnama. Kod ovakvo tamnih karmina nikako ne treba preskakati olovku za usne. Isušuje mnogo manje nego tečni ruževi ali je ta negativna strana ovakvih lepota i dalje prisutna. Za razliku od Cyber i Heroine, mnogo se lakše kombinuje uz najjednostavnije makeup look-ove. Na usnama izgleda besprekorno nekih 4 sata, ukoliko preskočite masnu i praškastu hranu, posle toga počinje da bledi na unutrašnjim delovima.
Plaćen je standardnih 19 € i možete ga naći u svim MAC radnjama.


Koje su vaše omiljene MAC nijanse?



from By Ilona http://ift.tt/23ZRfUR

0 commentaires: