NYX LINGERIE HONEYMOON


nyx lingerie honeymoon swatch review liquid lipstick brown


nyx lingerie honeymoon swatch review liquid lipstick brown

Ukoliko pratite inostrane insta - blogere, mogli ste da primetite da su svi oduševljeni novim Nyx Lingerie tečnim ruževima. Ova kolekcija, za razliku od ostalih, sadrži samo nude nijanse i sigurna sam da svaka od vas može da pronadje neku odgovarajuću. Moram da priznam da sam se i ja zaljubila u nove nijanse i odabrala Honeymoon - sivkasto braon tona. 

Po ceni od 890 dinara dobijate 4ml proizvoda.
Ruž ima nešto jako slično mousse teksturi i jako se lako nanosi. Aplikator je nepotrebno veliki ali vam to neće praviti problem. Bez obzira na ovu teksturu, suši se brzo, ima mat završnicu i postojan je na usnama. Ne preslikava se ukoliko ne iskoristite preveliku količinu i traje jako dugo na usnama (osim u slučajevima kada jedete masnu hranu). I pored svih pozitivnih strana morate imati na umu da će neizbežno isušiti usne i uvući se u sve linije na usnama, bez obzira na prethodno stanje i hidrataciju. 

U poredjenju sa Soft Matte Lip Creams se suši mnogo brže, traje mnogo duže ali isušuje više. 
-
If you're following any insta bloggers you must have seen them rave about the new Nyx Lingerie Lipsticks. It's a new line of liquid lippies with only nude shades. I fell in love with the grayish brown, named Honeymoon.
The texture is somewhat mousse like and it's really easy to apply. The applicator is a tad bigger but that won't make any difference. If you don't apply too much it won't transfer nor smudge and it'll last long on your lips (if you skip on the greasy food, of course). It does dry your lips out and it will sit in your lines but nevertheless, I love the shades and the cons don't bother me.

nyx lingerie honeymoon swatch review liquid lipstick brown

nyx lingerie honeymoon swatch review liquid lipstick brown

Da li ste probale nove Lingerie ruževe?



from By Ilona http://ift.tt/24KFHdU

0 commentaires: