Farmasi + Giveaway



Na našem tržištu se pre neko vreme pojavio još jedan brend koji vrši katalošku prodaju. Poreklom iz Turske i nudi širok asortiman proizvoda, od sredstva za ribanje do šminke. Iskreno, nikada nisam bila fan brendova koji imaju toliko raznolik asortiman jer nikada nisam ostala oduševljena kvalitetom. Nadje se tu uvek jedna ili dve stvari koje su zaista dobre dok je ostatak ispod proseka. 
Kako su Farmasi agresivno nametale prodavačice odlučila sam da preskočim na isprobavanju sve dok se nije ukazala ponuda od samog proizvodjača. 
Cashmere senke - Kako je napraviti dobru šimer senku očigledno lako (kod svakog drigerijskog brenda se mogu naći sjajne), pre svega sam želela da isprobam mat finiš. Crna senka je definitivno najzahtevnija i mogu reći da me je ova oduševila. Na slici možete videti kako izgledaju bez ikakvog prajmera (prva 5 swatch-a). Iako sjajno pigmentovane, puno se truse te je malo napornije raditi sa njima zbog brisanja koje zahtevaju naknadno. Svetlije senke su za nijansu gore ali ipak vredne isprobavanja. Na dodir su mekane, ne previše suve.
Vodootporna olovka za oči - Retko kad verujem tvrdnji da je neki proizvod vodootporan. Prosto su me mnogi razočarali pa nove uvek isprobam pod mlazom tuša. Ova crna olovka je korišćena u vodenoj liniji i zadržala se oko 8 sati na istoj mada je na nekim delovima krenula da nestaje. Na koži definitivno jeste sveotporna jer još uvek ne mogu da je skinem sa ruke a probala sam i ulja za skidanje. Koliko je to dobro zaista ne znam jer svakako nekad moramo skinuti svu šminku pa ne bih želela da to bude toliko teško.
Mat ruževi - Definitivno nešto čime se najviše hvale. Izbor nijansi je sjajan i boje koje sam ja dobila izgledaju divno. Iako mat, lako klizi preko usana i sa dva sloja dobijate potpunu i ravnomernu prekrivenost. Traju bez popravki do 5 sati ali ono što je loše jeste da na usnama ostaje obris rozikaste boje posle skidanja. Ponavljam, volim da proizvod traje dugo ali ne nepodnošljivo dugo.
Bronzer/Hajlajter - Nisam baš mogla da shvatim šta je jer piše bronzer a izgleda kao hajlajter na koži. Nikad nisam volela ove proizvode ali ću se potruditi da budem maksimalno objektivna. Za bronzer je preeeviše zlatno i svetlo i sumnjam da bi izgledalo lepo u toj ulozi. Kao hajlajter je okej za jako tamne devojke jer je previše zlatan. Poentu ove roze boje ne shvatam apsolutno jer ne radi ništa. 

Moj najveći minus za celokupan asortiman jeste sam izgled proizvoda. Pakovanje je od jeftine plastike a font mi nikako nije jasan, možda sam i iz tog razloga izbegavala kupovinu jer definitivno nisu estetski privlačni. Cene možete pogledati u njihovim katalozima dok se ne raspitam za cene gore isprobanih stvari.

GIVEAWAY
Da biste osvojili paketić Farmasi dekorativne kozmetike treba ispuniti sledeće uslove:
1. Pratite moj blog na bloglovin'- u (klik OVDE)
2. U komentaru odgovorite na pitanje - Da li ste isprobali neki Farmasi proizvod?-

Nagradna igra traje do 1.7. i učestvovati mogu svi sa teritorije Srbije. Pobednika izvlačim random aplikacijom. Srećno!


from By Ilona http://ift.tt/21hHf95

0 commentaires: