Garnier Biphase Micelarna Voda + POKLON





Micelarne vode su već jako dugo na našem tržištu i skoro svaki brend ima neku svoju verziju. Na klijentima i na sebi najčešće koristim Garnierove za normalnu i onu za masnu i osetljivu kožu. Prethodne dve su se pokazale super ali šminka koju ja koristim neretko zahteva nešto malo jače, nešto što neće zahtevati 60 sati trljanja ajlajnera. *Garnier Biphase Micelarna voda pogodna je za sve tipove kože i obećava lako skidanje šminke bez masnog filma koji uglavnom ostaje na koži posle ovakvih čistilica. Proizvod koristim već desetak dana i isprobala sam ga na skoro svim vodootpornim ajlajnerima i maskarama koje imam.

Kako biste izvukli maksimum iz ovakvih micelarnih voda potrebno je da tufer na kome je proizvod utisnete na oko/lice/usne, sačekate par sekundi i lagano promrdate levo i desno i zatim u jednom potezu skinete 90% šminke sa te regije. Ukoliko samo klasično obrišete, uljani deo neće imati vremena da odradi svoj deo posla. Pre upotrebe je obavezno promućkati micelarnu!

Miris je jako prijatan i koža zaista nije masna nakon čišćenja. Zbog samog mirisa tj. parfema mislim da treba izbegavati čišćenje vodene linije jer se može desiti da vas zapecka ukoliko imate osetljive oči. Kada čistite usne pazite da ne progutate odredjenu količinu kao neki sjajni ljudi ovde jer je ukus...pa ne tako sjajan. Svakako nije namenjeno za takvu upotrebu. :D


*Garnier Biphase micelarnu vodu u ulju možete naći u Lilly i DM drogerijama po ceni od 529 RSD, što je sjajna cena za količinu koju dobijate. Ukoliko nemate nijedan uljani čistač obavezno probajte ovaj jer sjajno skida i najupornije vodootporne maskare!

POKLON ZA VAS

Ukoliko želite da isprobate ovu micelarnu, ispratite sledeće korake:

1. Like BY ILONA
2. U komentar mi napišite koja je vaša omiljena Garnier preparativa

Nagradna igra će trajati do 5. jula i delimo 5 micelarnih! Zbog poštarine morate biti iz Srbije!


*read the disclaimer


from By Ilona http://ift.tt/28QYA5a

0 commentaires: