Tarte Tartelette Tease



Tartelette Tease je manja verzija Tarte Tartelette palete senki. Sadrži 6 nijansi od kojih su 4 mat a 2 šimer završnice. Pakovanje od čvrstog kartona je veličine veće vizit karte, ima ogledalo i zatvara se na magnet. Ovakve mini palete sa ogledalima su savršene za putovanja jer imate dovoljno nijansi da uradite dnevne i noćne look-ove. Cena paletice je $21 i možete je nabaviti ovde i od pre par meseci šalju i u Srbiju!
Same senke su jako mekane i ne truse se previše. Pigmentacija je vrhunska i treba vam jako malo kako biste postigli boju identičnu onoj u kutijici. Lepo se blendaju i na očima uz dobru bazu traju sve dok ne skinete šminku. Odabir nijansi je takav da se uz ove boje možete našminkati za posao ali i za večernji izlazak.

Whisper je opisana kao svetlo roze nijansa mada u sebi ima i toplijeg breskvastog tona. Mat je i ne trusi se puno, lako se blenda i super je za hajlajt oka.
Wink je opisana kao svetla mauve nijansa. Na oku izgleda rozikasto ali je neutralnog podtona tako da se može kombinovati i sa toplijim kao i hladnijim nijansama. Takodje je mat.
Crush je svetlucava bronzana braon nijansa sa toplim podtonom u metalik finišu kroz koji možete primetiti fine šljokice.
First Kiss je još jedna braon nijansa sa malo finijim šimerom od prethodne i takodje je toplog podtona.
Heartbreaker je zagasita čokoladna braon nijansa sa žutim podtonom i mat završnicom. Savršena za dramatičan pregib.
Bff je tamna boja šljive, takozvana burgundy nijansa. Malo se teže blenda bez prajmera ali je predivna i takodje mat.

Kako su ovo nijanse koje baš svako može iskoristiti definitivno je isplativa kupovina s obzirom na cenu ukoliko isključimo otežanu mogućnost nabavljanja. Ovo su mi prve Tarte senke i sad znam da moram da probam i ostale proizvode jer sam ovim ostala oduševljena. 




Da li ste probali Tarte senke i kakvi su vaši utisci?


from By Ilona http://ift.tt/295cLbf

0 commentaires: