GOLDEN ROSE - novo na policama


Pre koju nedelju sam uspostavila novu saradnju sa Danijela Commerce distributerom koji je, ukoliko niste znali, zadužen i za Golden Rose kozmetiku. U prvom paketiću našli su se noviteti koje ćete i sami moći da kupite u parfimerijama ili u Lilly drogeriji. 
Correct & Conceal palete jesu palete kremastih korektora. Camouflage paleta služi za colour korekciju, a druga Concealer paleta ima klasične kremaste korektore. Prvo sam pomislila da će biti predvidjena za kremasto konturisanje ali nema dovoljno tamnu nijansu, osim ukoliko niste duh. 
Waterproof Eyeshadow Crayon su kao što i sam naziv kaže, vodootporne olovke za oči. Ove sa slike su u brojevima 53 - zlatna i 12 - tamno braon nijansa. Na prvi pogled se čine jako dobro, no videćemo kako će se pokazati u nekom od narednih postova.
Lip Barrier je proizvod koji sprečava razlivanje karmina oko ivica usana i može da se kombinuje sa svim nijansama ruževa. Koristi se tako što olovkom iscrtate usne sa spoljne strane kako bi sam proizvod služio kao barijera. Čini se kao nepotreban i bezazlen proizvod ali je definitivno spas za sve one predivne ruževe koji se lako razmazuju.
Ombre Top Coat je nešto što je definitivno zadobilo moju pažnju. Ako dobro čitam uputsva treba da promeni boju laka nakon nanošenja čime dobijate tamniju nijansu što bi značilo da možete da imate ombre u smislu različitih nijansi na različitim noktima, ne klasičan ombre na jednom noktu.
Longstay Matte puder dolazi u stakleno bočici, ima SPF 15 i ja sam dobila nijansu 05 koju ne mogu da iskoristim pa čak i da ga prosvetlim za 4 nijanse. Kako ne mogu da je isprobam na svom licu, ukoliko vas zanima, isprobaću je na drugarici pa ću vam javiti utiske. Na prvu loptu miriše jako čudno ali se super blenda i ne isušuje previše (probala sam ga na ruci što i nije najmerodavnija stvar). 
E sad, ono što je meni najzanimljivije od svega jesu ovi Mini Velvet Matte Mixevi. Ja sam dobila dva mixa tako da  nisam sigurna da li postoji još. U prvom dobijate sledeće nijanse: 01, 02, 10, 12, 14, 19; a u drugom: 16, 17, 18, 20, 23, 27; Prvi je definitivno više nude i rozikast a drugi crvenkast i tamniji. Svakako je ovo super način da isprobate različite nijanse a i mislim da je savršeno za odmor, kompaktno je a dobijate raznolikost tako da ukoliko se šminkate na letovanju ili nekom putovanju ovo može da bude super rešenje. Definitivno bolja varijatna nego 6 full size ruža. Ukoliko nisam pogrešno pročitala, čini mi se da će mix koštati oko 488 dinara i već ih možete naći u odredjenim radnjama.


Ukoliko vas zanima detaljna recenzija nekog od ovih proizvoda, napišite mi to u komentaru!




from By Ilona http://ift.tt/2b4bEDQ

0 commentaires: