ARDELL DEMI WISPIES




Brend Ardell je već svima jako poznat po kvalitetnim veštačkim trepavicama koje proizvodi. Njihov najprodavaniji proizvod jesu Demi Wispies. Duže na krajevima i sa isprepletanim snopovima savršeno pristaju svakom obliku oka. U zavisnosti od makeup look-a mogu izgledati jako prirodno ali i glamurozno. 
Ardell Natural linija trepavica jeste sintetičkog porekla ali su same trepavice na dodir jako mekane i savitljive.
Trakica je providna i jako tanka tako da nije primetna na oku čak i kada nosite samo veštačke trepavice. Lepite ih u korenu vaših trepavica a ne na kapku!
Za dramatičniji izgled nanesite puno eyeliner-a i maskare pre nanošenja veštačkih trepavica. Za dnevni look zalepite trepavice i nanesite braon olovku na vodenu liniju gornjeg kapka.
Jako je bitno da lepak naneste u malim količinama i pustite da se prosuši pa tek onda prislonite na oko. Ukoliko se lepak ne osuši trebaće mnogo više vremena da nanesete trepavice i velike su šanse da ćete umazati neki deo kapka lepkom.

Trepavice možete koristiti par puta tako što ćete ih redovno čistiti, kako pogledajte OVDE

Ardell Demi Wispies možete kupiti u svim Alexandar Cosmetics radnjama kao i na njihovom sajtu a cena je par dinara manje od 400 RSD.




/Ardell Demi Wispies are the best seller Ardell fake eyelashes. Longer on one side, knotted and feathered they can look very natural on the eyes. Depending on the makeup look they can go from natural to glamorous. The Natural Line is synthetic but the are soft and flexible. 

The band is transparent so it won't be visible on the eye if you decide to wear only fake lashes. 

The price of these lashes is around $4 and you can buy them almost everywhere. 


Koje su vaše omiljenje veštačke trepavice?



from Makeup by Ilona http://ift.tt/214VmAj

0 commentaires: