MAC PRO LONGWEAR CONCEALER




Više od godinu dana redvno koristim ovaj proizvod pa je napokon stigla na red i njegova recenzija. Premišljala sam se ali mislim da je korektor generalno bitan proizvod pa se nadam da će vam ovaj tekst pomoći ukoliko niste sigurni da li da odvojite novac za ovaj. 

MAC Pro Longwear Concealer je jako poznat u šminkerskoj zajednici zbog svojih sjajnih karakteristika. Sam proizvod (9 ml) se nalazi u plastičnoj bočici sa pumpicom. Čvrsta je i ne otvara se lako tako da vam se proizvod neće prosuti ukoliko ga nosite u torbi. Pumpica je dobra samo je malo teže istiskati malu količinu tako da budite oprezni jer vam za celo lice treba jako malo.
Ima prepoznatljiv MAC slatkast miris koji nije jak i izgubi se nakon par minuta. Pigmentacija je sjajna, prekriva skoro sve nesavršenosti osim nekih jako upaljenih bubuljica. Nije težak na koži ali se može bez problema nadogradjivati. Najtanji sloj će bez problema prekriti podočnjake i sitne bubuljice kao i depigmentacije na koži. Kada ga naneste nema mat završnicu ali posle par minuta se osuši i postaje mat. Ja imam jako suve obraze ali za razliku od mnogih korektora ne ističe suve delove na koži. Jako bitna stvar jeste da se ne uvlači u fine linije i da ih ne naglašava. Imajte na umu da nijedan korektor ne može izbrisati bore, za to služe korektivni estetski zahvati 
Proizvodjač tvrdi da ga i osobe sa problematičnom kožom mogu koristiti jer nije komedogen i to vam mogu potvrditi zahvaljujući mušterijama na kojima redovno koristim ovaj konsiler.
Moj je u nijansi NC 15 i to je jedna od 16 nijansi. NC nijanse imaju neutralni hladni podton a NW neutralno topli tako da pazite na oznake kada birate vašu nijansu.
MAC Pro Longwear proizvode možete kupiti u njihovoj radnji u Beogradu ili na sajtu, a cena tečnog korektora je oko 2500 RSD.


/The MAC Pro Longwear Concealer is a well known product in the MUA community thanks to the magical characteristics of this liquid. You get 9 ml in a little plastic bottle with a pump. It doesn't crease and it doesn't accentuate dry patches on your skin. It covers almost everything from red spots to dark under eye circles and it dries to a matte finish. The price of this concealer is $21 and it comes in 16 different shades. I use the shade NC 15 (NC = neutral cool) for over a year now and it's one of my favourite concealers ever.




Da li ste probale ovaj proizvod? Koji je vaš omiljeni korektor?







from Makeup by Ilona http://ift.tt/1NzpUQX

0 commentaires: