MY TRAVEL MAKEUP BAG (S)



Već sam uveliko na putu ali sam odlučila da ne pravim pauze od bloga tako da sam vam spremila post sa šminkom i ostalom kozmetikom koju sam ponela sa sobom u Prag. Kako polako uspevam u svom minimalističkom životnom projetku ove godine nosim samo 2 nesesera i u odnosu na prošle godine ovo je ogroman napredak! Inače bih nosila ceo kofer i po 2-3 nesesera. Mislim da sam i sada mogla da ponesem malo manje ali neki proizvodi su tu isključivo zbog novogodišnje šminke i nisam ih nikako mogla izostaviti.

Eucerin i Sabi Handmade balzami za usne su mi trenutni favoriti i jedan ide u torbu sa mnom a drugi je u neseseru za malo jaču hidrataciju pre šminkanja. 

Sleek Matte Me Birthday Suit je proizvod koji ima moje potpuno poverenje i verovatno ću ga šetati na usnama tokom dužih šetnji koje uključuju i hranu i piće jer znam da ne moram da ga popravljam!
Nyx kombinacija koju nosim ovih dana je mat ruž u nijansi Euro Trash i Butter Gloss Creme Brulee koji su  super za dnevnu varijantu. Kad god putujem težim nude nijansama jer ima manje posla i prepravki oko njih. Namažem i ne razmišljam.
I moj najvoljeniji YSL crveni ruž o kome sam pisala ovde će sa mnom zakoračiti u 2016. godinu.
Mac Spice će mi biti podloga za sve nude a Nyx Cabaret za crvene nijanse.






Od proizvoda za ukrašavanje mog pegavog lica nosim neizostavni Aura Illuminate Me tečni hajlajter u nijansi Sunlight. Mislim da nije prošla nedelja a da ja nisam namazala jagodice ovom predivnom svetlucavom stvarčicom.

Nyx Taupe Blush mi je pri kraju i nosim ga kako bih imala reference za druge contour nijanse koje planiram da kupim. Ova mi u potpunosti odgovara ali bih želela da probam nešto malo kvalitetnije.
Givenchy rumenilo je tu čisto ako mi padne na pamet da se zarumenim iako čisto sumnjam da će se to desiti. Ako se ipak desi barem ću pri ruci imati nešto kvalitetno!
Makeup Revolution paletu za lice nosim zbog hajlajtera i breskvastog rumenila i velikog ogledala koje će biti u torbi sa mnom.


Ukoliko me već neko vreme čitate, znate da pudere baš i ne volim te ih iz istog razloga i ne nosim sa sobom. Doduše, možda kupim sebi TF Born This Way ukoliko nadjem dovoljno svetlu nijansu. Bez korektora ne idem nigde a moj omiljeni duo je Maybelline Fit Me 110 i Eveline korektor kome se svako slovce izlizalo. Kako bi to sve izgledalo besprekorno ispod očiju sa sobom nosim i Aura Shine Killer u kome se u stvari nalazi više Kryolan Dermacolour Fixing Powder jer je njegovo pakovanje u ž a s!

Nyx Honey Dew me Up nosim ne znam zašto nosim. Dok kucam ovo sam shvatila da nema nikakav smisao tako da ću ga izbaciti iz torbe.





Moj omiljeni deo - oči! Za obrve Aurine senke i Nyx maskara, super kombinacija koja ih drži u mestu tokom celog dana. Inglot AMC gel liner u nijansi 77, za moj prepoznatljivi wing koga se ne odričem čak ni na putovanjima. Urban Decay Loaded je tu za Novu godinu. MAC duo i Sleek V2.Bez dobre baze nigde a ja trenutno volim Nyx Proof It koja je vodootporna tako da znam da ne moram da se brinem za senke tokom celog dana. Od maskara nosim svoju omiljeni Golden Rose Maxim Eyes i za Novu Godinu nosim vodootpornu Maybelline Turbo Volum Express! 


 Što se preparative tiče uvek se držim minimuma zato što mojoj koži, verovali ili ne, tako više odgovara. Preferiram putna pakovanja za razliku od ogromnih boca. Najbitniji su mi Akvabent Aktivni Kiseonik, pasta za zube, dezodorans i šampon za suvo pranje! Nisam vam slikala gluposti koje svaka osoba nosi, tipa maramice i konac za zube.




Šta vi uglavnom nosite sa sobom i mislite li da je ovo previše?



from By Ilona http://ift.tt/1YYvCBS

0 commentaires: