HALLOWEEN 2015



Dugo čekani Halloween je sad već iza nas i htela sam kao i obično da sa vama podelim moj "kostim". Svake godine odradim tonu ovakvih lookova ali sam ove bila u apsolutnom haosu zbog obaveza, uskoro počinjem da radim nešto o čemu nisam mogla ni da sanjam, klasične fakultetske obaveze i još puno toga me je sprečilo da budem aktivnija za ovaj "praznik". 
Nisam od osoba koja voli žurke pa samim tim svu šminku koju odradim za ovakve dogadjaje uslikam i nosim po kući tako da mi zatvorena usta nisu predstavljala problem. Sam look je inspirisan tutorijalom Linde Hallberg.


------------

The long awaited Halloween celebration is now over so I wanted to share my costume with you! I always go crazy when it comes to sfx makeup but this October was so hectic and I couldn't really do much but I got a job I couldn't even dream of so it's worth it!
I'm not a party maniac so I wear these kind of things for a few hours at home and that answers all the upcoming questions about the closed mouth situation. For this look I followed a tutorial by Linda Hallberg, the queen of everything.







Products

Aura Take Care of Me foundation
Baby powder
Nyx Skinny dip, Own the night
Sleek V2 palette
Kryolan Liquid Latex
Beeswax
Catrice Camouflage Concealer
Nyx Highlight and Contour pro palette
Nyx Waterproof eyeshadow base
Loreal Skin Perfection Serum


Šta ste vi radili za Noć Veštica?





from Makeup by Ilona http://ift.tt/1RKASWU

0 commentaires: